Online-learning

Hoe leert u op een prettige manier een vreemde taal? Internet en e-learning spelen daarin ongetwijfeld een belangrijke rol. Voor Eurolangues is het onmisbaar geworden als integraal onderdeel van onze trainingen.

Maatwerk en blended-learning

Elke opdracht is uniek en vraagt om een andere invulling. Daarom maken we bij elke training een goede afweging tussen online en offline middelen. We stellen een mix samen die tot de gewenste resultaten leidt Ʃn die plezierig is voor cursisten. We noemen het blended-learning waarbij we hebben ontdekt dat online leermiddelen de training verlevendigen. Cursisten raken geƫnthousiasmeerd en gemotiveerd.

Instaptoetsen online

Bij de taalniveaucheck maken we gebruik van online instaptoetsen om objectieve gegevens te verkrijgen over de luister-, lees- en schrijfvaardigheid.

E-learning

De taalmethodes die door Eurolangues worden ingezet bij de trainingen bevatten veel online materiaal. Luisteroefeningen bijvoorbeeld, maar ook het leren van nieuwe woorden en grammatica wordt via internet veel eenvoudiger en plezieriger. Er zijn online ook ‘sleutels’ voorhanden waarmee cursisten hun eigen oefeningen kunnen controleren. Daarnaast spelen onze taaltrainers in op alles wat online voorhanden is en kiezen voor gevarieerde werkvormen met levendig lesmateriaal.

Films, TED Talks en internet

Wie snel een taal wil leren, sluit aan bij eigen interesses. Kies een boeiende film bij de BBC bijvoorbeeld. Ook de bekende TED Talks bieden volop mogelijkheden. Er zijn er wel 1800 en ze duren ongeveer 10 minuten; ideaal voor thuisopdrachten. Cursisten kiezen een onderwerp dat ze leuk vinden en ‘Engels leren’ verloopt plotseling moeiteloos. Ook buitenlandse kranten en tijdschriften op internet hebben veel te bieden voor cursisten die in een half uurtje iets willen leren over een favoriet onderwerp.

Gebruik van Skype

Het directe contact tussen taaltrainers en cursisten staat bij Eurolangues centraal. In bepaalde
situaties zijn opdrachtgevers zeer tevreden over de inzet van Skype.

  • Als een training nog niet is afgerond en een medewerker in het buitenland gaat werken. De resterende lessen kunnen dan via Skype worden gevolgd.
  • Als een intakegesprek niet live kan plaatsvinden, terwijl het wel dringend is.

Zakelijke taaltrainingen

Eurolangues verzorgt sinds de oprichting in 1989 taaltrainingen op maat. Kijk bij groepstraining op maat, individuele training en family-training

'Onze accountmanager werkt de ene week in Nederland en de andere week in Frankrijk. Tegelijkertijd is het belangrijk dat hij snel vorderingen maakt in het Frans. Eurolangues speelt daar praktisch op in. In Nederland krijgt hij les op kantoor en in Frankrijk via Skype. Hij stelt vragen aan de trainer over de lesstof, oefent zijn uitspraak en bespreekt wat hij op de Franse werkvloer tegenkomt. Daardoor leert hij veel in korte tijd. Fijn dat het zo kan!'
Een opdrachtgever in de sector food.

'Online materiaal inspireert cursisten om thuis aan de slag te gaan met opdrachten. In je vrije tijd zet je gewoon graag je tablet aan.'
Anja, taaltrainer Eurolangues

Online Learning

Contact

Wij staan u graag te woord!
Bel: +31(0)58 288 1314 of
vul het contactformulier in.